Clinic In dalyvavo tarptautiniuose mokymuose Dubajuje

Clinic In dalyvavo tarptautiniuose mokymuose Dubajuje

2017 m. lapkričio mėn. Bendrosios ir estetinės dermatologijos klinikos CLINIC IN gydytoja doc. dr. Rūta Gancevičienė dalyvavo tarptautiniuose mokymuose Estetinės medicinos institute, Dubajuje.

Mokymus organizavo Sinclair Pharma atstovai. Tikslas – tobulinti odos užpildo Ellansé ™, taip vadinamo „jaunystės injekcija“ suleidimo ir vienintelių rinkoje dvejopo poveikio chirurginių siūlų Silhouette Soft® įvedimo technikas.

“Tai buvo  aukščiausio profesionalumo lygio mokymai. Teorinėmis ir praktinėmis žiniomis dalinosi oficialūs pripažinti kompanijos treneriai, gyd. dermatologė iš Ispanijos dr. Beatriz Beltran ir plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos specialistas dr.Vladimir Stojilkovic (Slovakija).

Teko ne tik pasikartoti teorines bazines veido anatomijos, odos histologijos ir veido audinių senėjimo požymių žinias, bet ir praktiškai atskleisti ką sugebėjai išmokti: įvertinti modelio veido estetinius trūkumus, pageidavimus, korekcijos galimybes, įrodyti kodėl būtent šioje anatominėje srityje bus koreguojama, parodyti kaip “dirba” tavo rankos.

Treneriai tikrino, ar teisingame odos sluoksnyje adata, kaniulė, suleistas preparato, taip vadinamo “jaunystės injekcija” Ellansé ™ kiekis.

Ypač daug dėmesio skirta  chiruginių siūlų Silhouette Soft® įvedimo procedūros technikos tobulinimui. Ir tai, kas suteikia papildomų žinių “iš estetinės medicinos pasaulio”  – tai dėstytojų ir dalyvavusių gydytojų – estetinės medicinos profesionalų iš įvairiausių šalių diskusijos, kurių metu gali pasidalinti patirtimi ir pajusti kuo “kvėpuoja” kitų klinikų specialistai” .