Clinic In dalyvavo „Vilniaus seminaruose“

Clinic In dalyvavo „Vilniaus seminaruose“

2017m. gruodžio 1 vyko Lietuvos dermatovenerologų draugijos mokslinė-praktinė konferencija „Vilniaus seminarai“, kurią du kartus metuose organizuoja Lietuvos dermatovenerologų draugija (LDVD) kartu su VUL Santaros klinikų dermatovenerologijos centru ir Vilniaus universiteto medicinos fakultetu.

“Paprastai jam labai nuoširdžiai ruošiamės ir labai laukiame. Tai konferencija, į kurią susirenka dermatologai iš visos Lietuvos. Vilniaus seminarų programoje – įvairios temos: mokslinių straipsnių apžvalga, įspūdžiai iš tarptautinių konferencijų, dermatologijos pasaulio naujienos, odos ligų gydymo rekomendacijos, pristatomi klinikiniai atvejai.

Seminarų mokslinę programą praturtino kviestinių lektorių pranešimai apie skydliaukės ir odos ligų ryšį (“Skydliaukės ligos ir oda”, R. Laukienė, VUL SK Endokrinologijos centras) ir net apie gydytojo įvaizdį (“Gydytojo įvaizdis – istorija, nūdiena, reikšmė paciento požiūriui” Prof. dr. Jolanta Vazalinskienė, G. Snukiškytė, VDA).

Vilniaus seminarų metu pranešimus skaitė Bendrosios ir estetinės dermatologijos klinikos CLINIC IN gydytojos doc. Dr. Laura Malinauskienė (“Nauji (seni) alergenai ir alerginio kontaktinio dermatito diagnostika”)  ir doc. Dr. Rūta Gancevičienė (“Klinikinis aknės gydymo algoritmas: kai kurios detalės”)