Dvigubos pasmakrės tobulinimas: riebalinių sankaupų korekcija nechiruginiu būdu

Dvigubos pasmakrės tobulinimas: riebalinių sankaupų korekcija nechiruginiu būdu

Daugiau nei 67 proc. žmonių vargina dviguba pasmakrė (pagurklis), riebalų sankaupos ar raukšlės po smakru.

Susikaupusių, estetiškai nepatrauklių ir psichologiškai nepriimtinų dvigubos pasmakrės riebalų korekcijai nuo šiol gali būti taikomas vienintelis nechirurginis, tačiau ne mažiau efektyvus būdas, naudojant injekcinį vaistą „Belkyrą®”.
Amerikiečiai šią metodiką naudoja jau daugiau kaip 10 metų. Europoje šis metodas naudojama apie trejus metus. Belkyra® – tai patentuotas (gamintojas, Allergan Inc., JAV), turintis FDA (Amerikos produktų ir vaistų kontrolės valdyba) patvirtinimą, deoksicholio rūgšties vaistinis preparatas. Deoksicholio rūgštis – tai fertmentas, kuris suardo riebalinės ląstelės membraną, todėl riebalai suskyla iki mažų dalelių ir palaipsniui pasišalina iš organizmo.

Belkyra® preparatas skirtas koreguoti sunkų arba vidutinio sunkumo dvigubos pasmakrės pilnumą, išgaubtumą, kuris atsiranda dėl riebalų sankaupų pasmakrės srityje. Rekomenduojamos 2-6 procedūros, priklausomai nuo individualių pasmakrės pokyčių. Injekcija kartojama po 4-6 sav. Belkyra injekcijos procedūra turi ir stangrinamąjį efektą odai, todėl išvengiama odos laisvumo

Tinka tiek moterims, tieks vyrams. Procedūra atliekama be bendrosios nejautros, užtenka vietinio nuskausminimo priemonių. Po procedūros darbinė veikla nesutrikdoma. Nereikia dėvėti specialių tvarsčių, patinimas po procedūros būna, tačiau išnyksta savaime 2 sav. bėgyje. Belkyra® injekcijas atlikti gali tik medicininį išsilavinimą turintis specialistas, baigęs specialius kursus ir gavęs pažymėjimą.